Skip to content

A Validus szó jelentése erőteljes,
mely filozófiánkkal ötvözve elhivatott, kitartó és lendületes üzleti modellt képvisel.

 

Kizárólag minőségi eszközöket és szolgáltatásokat alkalmazunk, folyamatosan fejlesztjük informatikai, telematikai, jármű irányítási rendszereinket  annak érdekében, hogy magasabb szolgáltatási színvonalat, valamint a megrendelői igények rugalmasabb kiszolgálását kínáljunk, továbbá idő-garantált szállításokat végezzünk az ellátási lánc valamennyi területén. Folyamatos fejlesztéseink és munkánk a megrendelők logisztikával kapcsolatos költségeit is optimalizálja, hosszú távon  permanens csökkenti.

Tudatos, felelősségteljes, minőségjavító szemléletünkkel állandóan ügyelünk környezetünk és az utakra gyakorolt ökológia lábnyom csökkentésre. Gépjármű flottánk 100%-nak káros-anyag kibocsájtási besorolása EURO 6. A biztonságos közlekedés növelését a járműveinkbe épített fejlett biztonságtechnikai rendszerek mellett a gépjárművezetőink rendszeres oktatása és továbbképzése segíti.

A technológia nyújtotta lehetőségek alkalmazásával az európai integrált úthálózatokat folyamatosan nyomon követjük, így a közlekedési és időjárási változásokra képesek vagyunk dinamikusan reagálni, hogy mindig a leghatékonyabb útvonalon fuvarozzunk megrendelőinknek.

Társaságunk három évtizedes logisztikai tapasztalattal és kiterjedt kapcsolat rendszerrel rendelkezik. Számos megbízóinkkal és partnereinkkel egyaránt sikeres, tartós üzleti kapcsolatot ápolunk. Szállítmányozás területen főként Közép-, Dél- és Nyugat-Európára specializálódtunk. Képviseleti irodáink vannak Németországban, Ausztriában és Olaszországban.

Társaságunk nagy hangsúlyt fektet inspiráló munkakörülmények megteremtésére és  munkavállalóinak képzéseire, mivel a rohamosan változó technológiai fejlődés és piaci környezet megköveteli, hogy mindig naprakész és friss információkkal és tudással rendelkezzünk.

Társaságunk rendszeresen hozzájárul a megyei kulturális és sportélet fejlődéséhez és nyújt támogatást a helyi civil és állatvédelmi szervezeteknek.

Küldetéseink

– minőségi, megbízható szolgáltatás nyújtása

– hatékony kommunikáció partnereinkkel

– magas etikus normákat fenntartani

– folyamatos fejlesztések minden területen

– minőségjavító, folyamatfejlesztő eljárások

– teljes-körű biztonság

– globális környezettudatosság

– innovációk elsőkénti alkalmazása

– munkatársainknak színvonalas munkakörnyezet kialakítása, képzések biztosítása